En snak om batterier og ikke dem man fyrer af.

Så blev det tid til endnu et indlæg. Det er et stykke tid siden sidst, men jeg deler da gerne i ny og næ ud af tips-posen, hvis i forstår sådan en lille en. Ja, kan godt fornemme jeg er blevet far med alle de gode far-jokes, jeg fyrer af.  Det hele startede med, at jeg kom hjem fra en rigtig lang arbejdsdag, og jeg havde brug for bare at slappe af, når jeg kom hjem. Jeg satte mig ned i lænestolen og knappede en pilsner op, mens jeg så en god Champions League kamp med Juventus og Barcelona.

Sønnike kommer over til mig og fortæller mig, at hans legetøj ikke virker længere og det går jo ikke. Det viser sig så, at batterierne i hans legetøj blot er løbet tør for strøm. Han var helt ulykkelig, da han troede at legetøjet var gået i stykker. Med et smil på læben, måtte jeg fortælle ham, at det ikke var gået i stykker, men at det blot havde brug for nye batterier. Jeg sagde dog til ham, at jeg nok skulle få det repareret om et par dage. Han gik glad i seng, og jeg fik set min fodboldkamp. Efter kampen søgte jeg lidt på nettet og fandt frem til Batterystore.dk.

Inde på deres side er der et hav af batterier, powerbanks og meget andet. Jeg kiggede hurtigt på legetøjet og fandt frem til det var aa batterier, jeg skulle bruge. Jeg købte dog lidt forskellige batterier og i større mængder, for så går der længere tid før, jeg skal bruge nogle igen. Der gik et par dage fra jeg bestilte til jeg modtog batterierne. Jeg gav legetøjet til min søn, hvor batterierne var skiftet ud, og han blev rigtig glad igen. Hvis du også mangler aa batterier, kan du finde dem her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *