God oplevelse med gulvfirma i København

Jeg skulle have afsblibet alle mine gulve i mit hus for nylig. I den forbindelse brugte jeg Storkøbenhavns Gulvservice – et professionelt gulvfirma i København, som kan hjælpe med alt fra afslibning til afhøvling til lakering. Jeg havde længe gået og overvejet at få afslibet alle mine gulve, men det virkede som et enormt uoverskueligt projekt, så jeg har måske udskudt det i en del år efterhånden. 

Konen har brokket sig en del gange over dem, da hun altid har fundet dem uforskammet grimme. Da vi flyttede ind i sin tid, lovede jeg hende da også højt og helligt, at jeg ville få dem ordnet med det samme. Jeg forslog bare, at vi lige flyttede ind først og fik ro på tingene. Men som de fleste ved, og som jeg godt kan se i bakspejlet, så var det en dårligt beslutning. Måske en af de dårligste overhovedet. For hvor mange gider lige flytte alt inventar ud af hytten igen, når man lige har båret det ind. Vi ved jo alle sammen godt, at det er et mandejob, og det derfor var mig, der stod for størstedelen af slæbet. Nå, men jeg ringede altså til det her store gulvfirma i København, som tilbyder hjælp til afslibning af gulve. Jeg fortalte dem om min situation, kvadratmeter og tidshorisont (der var pres på fra konens side), og de forslog på eget initiativ, at de allerede ville komme dagen efter. Her ville de (mod betaling naturligvis) hjælpe med at flytte møbler ud af stuen og herefter afslibe dem. Da de kom dagen efter og så gulvene, forslog de, at jeg fik en lakering bagefter. Primært skyldtes det, at vi har unger i hjemmet, som med deres fangeleg og tagfat, er med til at slide godt og grundigt på gulvene.

Gulvafslibningen var ordnet indenfor et par dage, og her var alle møbler også på plads. Jeg havde en super god oplevelse med det her gulvfirma i København, som jeg helt klart skal benytte mig af igen – Klik her for gulvafslibning i Frederiksberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *