Hjælp med følelserne

Nogle år tilbage var jeg i et rigtig dårligt sted, efter at være blevet fyret for første gang. De resulterede i stærkt nedsat selvværd, men også stress, angst og depression. Det var bl.a. fordi jeg var meget bekymret for hele min økonomi og hvordan jeg skulle få det til at løbe rundt. Samtidig følte jeg mig som en fiasko, netop fordi jeg blev fyret. Det medførte til en masse problemer. Efter at havde siddet fast i lejligheden i en længere periode, endte en af mine venner med at gribe ind og “tvinge” mig i behandling. Han havde en kollega der havde været en lignende situation, men var kommet igennem det. Han spurgte ham hvem han var gået til for at komme over det, for at slæbe mig derhen. Det var så Kropsvis.

Vi fik sat en tid op sammen, men da der var noget kø, tog de et par uger før jeg kunne få en tid. Da tiden så endelig kom, kørte min ven mig derop, for at sikre at jeg kom afsted og ikke bare lavede en dårlig undskyldning for ikke at komme. Da vi ankom blev jeg taget rigtig godt imod af Simon og vi begyndte lige så stille på healingen. Simon var super god, det var takket være hans evne til at læse hvilket tempo han skulle arbejde i for ikke at skræmme mig, men samtidig skubbe mig fremad. Men Simon følte jeg mig rigtig tryk igennem hele processen og jeg var utrolig glad for hans hjælp.

Til folk der overvejer at kontakte Simon og søge hjælp, kan jeg kun anbefale det. Han har en urolig beroligende fremgangs metode, som er fantastisk hvis du er meget nervøs om det hele og mener at du egentlig ikke har brug for en til at træde ind. Jeg er evig taknemlig for hvad han og min ven gjorde for mig dengang og det var alle pengene værd at få det bedre, både fysisk og psykisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *