Landrover experience – KUN FOR MÆND

Det bliver et brag af dimensioner, når mig og gutterne skal til den ultimative event på Tirsbæk Gods & Vejle Fjord. Der bliver fart over feltet, og det kommer til at blive helt igennem sjovt, når vi lader geværene. Det er til sommer at det sker, og vi bliver ca 25 personer.

Dagen byder mere præcis jer mig og drengene på et væld af oplevelser, både til actiongenet, det følsomme, præcision og til intellektet. Under alle de ting vi skal lave, vil der løbende være frugt og vand opstillet ved skiftestationen, og lur mig om ikke der ogå vil stå en lille øl, og en fernet 😉

Middagen, om aftenen, skal foregå på slotsstalden (www.slotsstalden.dk). Som er en helt igennem genial gourmet restaurant, der er yderst anerkendt i diverse restaurationskredse.

Land rover experience eventet skal altså foregå såledessåledes: På en og samme dag skal vi opleve tærenkørsel i Land Rovers, lerdueskydning, sejlads i RIB Boats på Vejle Fjord, øvelser i skoven, samt havevandring med en underholdende guide. Herefter slutter vi altså dagen på den føromtalte restaurant.

Nu tænker du nok: hvor har i dog støvet et sådan arrangement op henne, og til det kan jeg kun svare: det samme sted, hvor vi altid bestiller, når tiden byder på den årlige herretur. Ok, du får det at vide så; klik ind på Grunkevent.dk og læs om alt hvad de kan tilbyde.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *