Min bedste oplevelse med tandlæge i København

Valgmulighederne er mange, når det kommer til tandlæge i København, og som ny tilflytter fra en lille flække i Jylland, var det en af mange beslutninger, jeg skulle tage stilling til. Jeg flyttede til Hovedstaden for et lille års tid siden, da jeg havde fået min drømmeplads på det studie, jeg altid har ønsket mig, siden var en helt lille gut. Men det var selvfølgelig en omvæltning at komme storbyen for mit vedkommende. Jeg var rigtig heldig at have en god barndomsven fra samme vej som mig, der flyttede hertil et år inden mig, også grundet uddannelse. Og da jeg så stod over for den lange flytning, var der tilfældigvis et ledigt værelse i den lejlighed, han deler med en studiekammerat – heldige mig, så det var dejligt at bolig ikke var noget jeg skulle bekymre mig om.
Som alle, der har prøvet at leve livet som studerende ved, er budgettet ikke det allerstørste, og må sige jeg også blev en smule overrasket over at priser generelt set var en del højere i København end i Jylland. Derfor forhørte jeg selvfølgelig mit nye københavnske netværk som primært bor på Østerbro, som mig selv, om hvor de kunne anbefale en tandlæge i København, som var til at betale. Jeg ville meget gerne have en tandlæge på Østerbro, og heldigvis var der et par af mine venner der kunne anbefale Østerbro Tandlægerne. Det var bare super, da de samtidig ligger tæt placeret på hvor jeg bor. Jeg slog dem op på nettet for at læse lidt mere om dem, og ganske rigtigt tilbød de studierabat, og havde et personale, som så sødt og imødekommende ud. Det blev heldigvis også bekræftet, da jeg besøgte dem til min første behandling. Super flinke med god service og så til en god pris, som studerende i København. Kan uden tvivl anbefale Østerbro Tandlægerne til andre fattige studerende som mig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *