Sådan finder du den billigste rejse

Os Danskere elsker at rejse, og hvert år drager flere hundredetusinde af os til varmere himmelstrøg. Nogle foretrækker den korte charterrejse, hvor andre elsker at rejse i længere perioder, og til lande som er langt væk fra Danmark. Fælles er det dog – at vi kommer væk fra kolde Danmark, og oplever en masse, alt imens man møder andre ligesindede.

At rejse, er dog ikke altid helt billigt – men derfor kan man rent faktisk godt komme på ferie, uden at man behøver at tømme hele bankboksen, hvis blot man tænker sig lidt om – og bruger internettet som værktøj.

Vil du rejse på egen hånd, eller med guide?

Når man skal på ferie, kan man vælge enten at rejse på egen hånd, hvilket mange unge foretrækker – eller man kan betale en smule mere, og få et professionelt rejseselskab til at arrangere hele turen for en.

Der er fordele ved begge muligheder, og når alt kommer til alt – så handler det om ens budget, og hvor meget man er villig til at give for den ekstra service og oplevelse man får ved at få andre til at arrangere turen.

Hvis du gerne vil have at alt er arrangeret for dig på forhånd, så du blot skal tænke på at nyde ferien – så kan du bruge et erfarent rejseselskab som vitus-rejser.dk. Alternativt kan der søges efter feriedestinationer i søgemaskinerne, og se hvem der kommer op med det bedste forslag, til netop den ferie du går og drømmer om.

Den hurtige guide til en billig ferie

Er du derimod klar på at arrangere hele turen selv, så drejer det sig blot om at finde den bedste pris.

Flybilletten  

Er der hvor der ofte kan spares flest penge. Prisen på flybilletter kan svinge utrolig meget – og det drejer sig derfor om at følge nøje med i priserne på nettet. Find ud af hvilket flyselskab som har flest afgange til det land du gerne vil rejse til, hold så øje med deres kampagnetilbud, samt skriv dig op til deres nyhedsbrev.

Brug samtidig med flybillet søgemaskiner som momondo.com, skyskanner.dk, mfl. Til dagligt at holde øje med unikke tilbud.

TIP: Slet din cache/cookie jævnligt – da rygterne siges, at disse sider tracker at du bliver ved at søge på den samme destination, og på den måde justere prisen/sætter den op!

Hotel booking

Der findes lignende søgemaskiner til hoteller – og derfor er det efterhånden blevet ret nemt selv at booke sit hotel online. Vi kan anbefale sider som hotels.com, Tripadvisor, mfl. Hvor der ligeledes kan læses anmeldelser af hotellerne, hvad man skal være opmærksom på, og meget mere.

Husk rejseforsikringen! 

Det gule sygesikringskort dækker ikke længere på samme måde, som det gjorde i gammeldage. Så husk at bestilt en ekstra sundhedsforsikring når du skal på ferie – og især hvis du rejser udenfor EU, hvor det hurtigt kan blive rigtig dyrt, hvis uheldet skulle være ude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *