Sådan kom jeg i mit livs bedste form!

Vi har alle prøvet det der med at man kommer hjem fra arbejde og sidder og slapper af på sofaen. Man kan bare ikke finde motivationen til at lette numsen og kom ned i træningscenteret. Gang på gang prøver man at tage sig sammen men det virker helt umuligt at komme ind i den gode og sunde træningsrytme. Når man endelig kommer ned og træner er det en dejlig følelse efterfølgende og man har masser af energi og overskud. Man forstår derfor slet ikke hvorfor man ikke træner noget oftere. De dårlige vaner er bare svære at komme af med og jeg kom frem til at der for alvor skulle gøres noget ved det. Mit mål er at blive sund og fit samt gøre træningen til en fast del af mine hverdage.

Boot camp var løsningen på mine dovne vaner

Jeg fandt mig en personlig træner i Frederiksberg som kunne hjælpe mig med at finde motivationen og gejsten frem igen. Jeg startede med bootcamp i København, fordi jeg savnede at føle at være en del af et hold. Det var et 8-ugers bootcamp så på den måde var man 100 % dedikeret og følte jeg var nødt til at få det fulde udbytte ud af bootcampen. Ikke flere undskyldninger om at springe træningen over og blive hjemme og hygge i sofaen. Jeg var helt dedikeret og fast besluttet på at jeg ville fuldføre mit bootcamp forløb. Efter et par uger begyndt jeg så småt at komme af med de dovne vaner og træningen blev mere og mere en fast del af mit nye livsstil. Nu kan jeg slet ikke forestille mig en hverdag hvor træningen ikke indgå. Beslutningen om at få en personlig træner var det bedste jeg kunne have gjort for mig selv. Jeg er blevet sundere, mere fit og har fået masser af energi ud af bootcampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *