Vi er flyttet ind i vores nye (gammelt) hus

Så er vi endelig blevet husejere. Det har været en drøm vi har gået med i et par år nu, men det har bare været helt umuligt at finde vores drømmehus. Vi havde en masse krav til hvad huset skulle indeholde, såsom køkken alrum, minimum 3 værelser, bryggers og listen forsætter. Noget andet vi slet ikke kunne gå på kompromis med, var beliggenheden. Vi ville helst tæt på Hillerød da vi begge selv er vokset op der og har en masse familie og venner i nærheden.

Vi måtte dog erkende efter en lang jagt på drømmehuset at med vores budget og de høje forventninger så var det bogstaveligt talt umuligt at finde det hus vi søger. Vi måtte derfor sænke forventningerne og indså at vi måtte finde et hus som vi kunne gøre til vores renoveringsprojekt. På den måde kunne vi selv skabe vores drømmehus.

Nu har vi så købt et hus som er lidt ældre og trænger til en kærlig hånd. Først og fremmest skal vi åbne op til køkkenet, så vi får vores køkken alrum. Vi skal også finde nogle som tilbyder lægning af trægulv i Hillerød. Køkkenskabene skal også skiftes ud så køkkenet bliver mere moderne og funktionelt.

Hvad angår første sal så er vi meget tilfredse med værelsesfordelingen. Problemet er bare at trægulvet er ret slidt, men vi har ikke råd til at skifte hele gulvet ud. Derfor har vi valgt at hyre nogle til gulvafslibning i Brønshøj.

Renoveringen i huset er så småt ved at være færdig og vi er så glade for vores beslutning om at købe det. Det er blevet bedre end vi havde forestillet os, så vi er meget glade for vores fine nye hus. Nu mangler vi bare at få flere hygge ting vi kan pynte med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *