Mænd kan også indrette boligen billigt

Når man skal indrette hjemmet, så er der nok mange der vil mene at kvinderne har en fordel (især kvinderne selv 🙂 ) men os mænd kan også sagtens finde ud af det, og det drejer sig blot om at være lidt kreativ og tænke ud af boksen.

I dette indlæg vil jeg prøve at komme med nogle gode råd til hvordan man billigst muligt kan indrette boligen, da der er rigtig mange studerende som ikke har råd til at designe studieboligen som de ønsker.

Du finder masser af designer inspiration online

Internettet er det perfekte sted at søge efter inspiration til design. Mange har delt deres små tricks, og hvis man samler inspirationen fra forskellige kilder – vil du kunne sammensætte det til dit eget personlige design.  

Min erfaring siger at der findes flere inspirationskilder på engelsk, derfor prøv at søg efter ord som “creative cheap design for room” eller noget lignende – og du vil blive præsenteret for sider som fx. denne: http://www.apartmenttherapy.com/dorm-room-decorating-ideas-207145

Det er også på internettet at du finder de bedste priser på nye produkter. En god måde at finde den bedste pris i de danske webshops, er ved at bruge nogle af de prissammenlignings sider der findes – og et godt sted at starte her, er uden tvivl hos den største, pricerunner.dk.

Førhen havde Pricerunner mest fokus på elektroniske produkter, men i de senere år har de udvidet, så man nærmest kan finde alt. Det er en super fed service, for det sikrer nemlig at man får den bedste pris, uden at man skal bruge for meget tid på at gå fra hjemmeside til hjemmeside.

Hos Pricerunner kan du b.la. finde: 

Dette var blot nogle udvalgte produkter jeg kunne komme på, som måske kunne være aktuelle for dig, brug deres søgefunktion på siden, og du finder nærmest priser på alt.

Vinduer & Døre

Få de rigtige vinduer og døre, som både er med garanti og af høj kvalitet til en god pris. Det kan du finde hos JVK, se herunder hvilke typer af døre, og vinduer som du kan finde hos dem.

Elektronik

Køb din elektronik hos Elgiganten, de er relativt billige.

Brug og saml ting fra rejsen

Den bedste måde at sætte sit personlige præg på indretningen, er ved at bruge genstande mig har købt på en mindeværdig ferie. Det kan være alt fra buddha figuren fra Thailand turen, til elefantfiguren fra en tur i Afrika, osv.

Det fede ved at indrette med disse personlige genstande, er at det fortæller noget om hvem du er, hvad du har oplevet, mm. Du vil med sikkerhed opleve at folk vil spørge indtil disse genstand når de besøger din bolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *