Årets højdepunkt er julefrokost

Mine venner ved det, mine kollegaer ved det, og min kæreste ved det. Jeg elsker julefrokoster. En julefrokost er simpelthen meget bedre end samtlige andre fester i løbet af året.

Min kæreste elsker det dog knap så meget – altså at jeg går til julefrokoster. Hun bliver så sur, fordi jeg som regel drikker masser af snaps og derefter  synes, at jeg er diskokongen på dansegulvet. 

Jeg kan godt lide snaps, men det er nu ikke derfor, at jeg elsker julefrokoster. Nej, det skyldes den helt særlige julestemning, julemusik, juleøl og julebuffet. Specielt julebuffeten har jeg en forkærlighed for. Det skyldes primært duften af flæskesteg, frikadeller, hakkebøffer og brun sovs, som bare er himmelsk.

Heldigvis har jeg en del julefrokoster, jeg skal til her i december måned. Både mine forældre og svigerforældre har inviteret og hjem til familiehygge. Men det er nu ikke de julefrokoster, som jeg glæder mig mest til. Det er nemlig den med jobbet.

Festudvalget på jobbet afsendte invitationer til os på mail forleden, og jeg blev mildest talt henrykt over at læse beskrivelsen af julefrokosten, som bliver holdt hos SuperEvent i Rødovre. I invitationen lover de stor og lækker hjemmelavet traditionel julebuffet, masser af underholdning, gratis Shuttlebus til byen, fri bar i øl og vin og dans til den lyse morgen.

Jeg giver en dans

Jeg har lovet min kæreste ikke at drikke snaps, da hun frygter, at jeg vil
gøre mig til grin overfor mine kollegaer. Det har jeg indvilget i at gøre, men nu må vi se, om jeg ændrer standpunkt på aftenen. Det er trods alt mig selv, der bøder allermest dagen efter, når hovedpinen trykker. Der er plads til næsten 300 mennesker derude, så det bare om at tilmelde din virksomhed også, så lover jeg at give en dans på dansegulvet.

Mangler du en julefrokost i 2016 – så klik her!

dreamstime_xl_39754293

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *