Et kontorstol til mit teknik-rum

Jeg har fået en ny hobby, der er meget teknisk. Jeg er begyndt at nørde med kodning og at bygge robotter og den slags (meget små og indtil nu ret ubrugelige). Det kræver koncentration og en ordentlig stol. Sidstnævnte har jeg nu fundet på iStol.dk, og udover, at den er lavet til at min krop skal sidde godt i den, så passer den også til den fede jeg-er-bare-sådan-en-tech-nørd-på-den-fede-måde-følelse jeg får, når jeg laver det her.

Den er super fed i sort og rød og med navigerbare dele, så jeg kan justere. Faktisk er den så flot, at min kone har forbudt at den kommer uden for mit værksted, så det er noget der kommer til at tage kegler til næste kortaften med drengene!

På iStol.dk var der nu ikke en del forskellige at vælge mellem, og selv m jeg selv har valgt mig en stole-baby som kun en mand kan elske, så var det dog heller ikke muligt for min kone at finde noget hun synes om, til hendes kontor.

Så nu er der altså købt stort ind for alle pengene, og det kan godt være, og når jeg tænker på, hvordan min kone så ud i hovedet, da hun så den stol jeg havde valgt, så kan jeg næsten ikke vente med at fortælle børnene at vi har købt kontorstole for alle julegave-pengene.

Igen… det kommer til at tage kegler. For hvem ved jeg ikke helt i dette tilfælde.

Oh ja, vinter er en herlig tid – ho ho og herligt humør derud af i min ny, røde og sorte, super seje sci-fi-stol med justerbare armlæn og bremseklodser! Rykken på den kan naturligvis også justeres! Der er faktisk ikke dét, som den ikke kan – sådan en fiks lille sag.

Ja, det er en slæde som julefar vil være misundelig på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *