Ny have med jordgrus

Jeg var egentlig lidt ved at droppe projektet, men efter at have snakket med firmaet Jordgrus.dk, som tilbød ikke kun at hente alt vores gamle jordgrus, men også at levere en omgang sten til min nye indkørsel, og græs og sand til vores have.

Konen og jeg har i mange år snakket om at få renoveret haven, fordi den efterhånden var gået hen og se lidt slidt ud. Da vi købte vores hus i sin tid, var haven egentlig fin nok, men efter et par års misligholdelse var den begyndt at falme en del. Vi har en del store træer og buske i haven, så vores have kan hurtigt komme til at ske lidt vild og rodet ud. Personligt kan jeg godt lide vildnæsudseende, men jeg kan også godt forstå min kones synspunkt i, at det ikke var den ideelle legeplads til unge. Det er virkelig svært at spille bold i en have, hvor græsset nærmest går op over hovedet.

Jeg havde snakket med nogle naboer på vores vej om at få renoveret have, så at sige, og der var flere, der anbefalede os at bruge Jordgrus.dk til projektet. Nu er vi jo ved at være godt inde over vinteren, og jeg tænkte, at det ville være dejligt, hvis det blev ordnet inden sommeren, så vi rigtig kan benytte os af haven til sommer.

Det tog ikke mere end én samtale, før vi havde fået ordnet de praktiske ting. Allerede ugen efter et par dage efter kom et par mænd fra firmaet og leverede nyt græs til vores græsplæne, sand til en sandkasse og flotte ærtesten til vores nye indkørsel.

Jeg havde inviteret naboer til grill og hygge, og sammen vi fik ordnet vores have på en weekend. Nu glæder jeg mig bare til at få den rigtig i brug her til sommer.

Typical English house with a garden

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *