Nyt domænenavn hos Netsite

Så er der nyt fra manderaad igen, og det er ikke mindre end med nyheden, om at jeg – sammen med min logeklub – har startet en ny side, hvor vi vil blogge om drengerøvs ting. Det tyder på et super fedt projekt. Vores domænenavn fandt vi på Netsite. 

Navnet skulle selvfølgelig være lidt tosset og anderledes. Sådan er det jo nu en gang med mænd, vi skal altid overdrive. Vi brugte en del tid på at diskuere, hvilket navn vi skulle bruge. Diskussionen blev selvfølgelig heller ikke bedre af, at vi tog den over et par øl og et par drinks.

Nå men, købet af navnet, vi i sidste ende valgte, var super nemt. Man klikker bare på et søgefelt på midten af Netsites hjemmeside, skriver navnet, man gerne vil have, og vupti, så fortæller siden dig, om det er optaget, eller om du kan købe det. Derudover giver den dig også en pris med det samme.

Vores nye domænenavn kom til at koste omkring 100 kroner for et år, hvilket må siges at være utrolig lidt, nu vi er en stor gruppe på 10 mennesker, der skal splejses om det. Vi smider jo allerde hver især 100 kroner om måneden til en pulje, der skal bruges til mad, drikke og aktiviterer, når vi mødes 1. gang hver 3. måned. Det er også af den pulje, at vi skal til at betale for hjemmesiden.

Det er til at starte med ikke mig, der skal stå for indlæggende på drengerøvsbloggen. Det er to af mine gamle skolekammerater. Det er så meningen, at vi andre skal komme gode forslag til relevante indlæg. Og så er det ellers meningen, at den skal rotere, således at vi i løbet af året skiftets til at have ansvaret for den.

I bliver de første, der får det at vide, når den er i luften. Stay tuned!

reading e-book with 3D e book reader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *