En super guide til nuværende og kommende boligejere

Kender I alle det med, hvor svært det kan være at navigere i den jungle, vi alle kender som boligmarkedet? Personligt synes jeg i hvert fald det kan være en udfordring at finde hoved og hale netop dette. Både som sælger og køber, men heldigvis er jeg støt ind i en fantastisk online boligservice, der trods alt har hjulpet mig noget af den rigtige retning ift forståelse og overblik over bolig situationen på et dynamisk marked.
Denne service hedder bolighed.dk, og er ganske gratis og nem at oprette profil hos. På meget kort tid fik jeg alt det information, jeg ønskede svar på angående min egen bolig, og endvidere var det nemt at finde lignende info om boliger i mit område, samt områder jeg kunne være interesseret i at flytte til.

På bolighed kunne jeg helt uforpligtende udarbejde min boligs eget CV, forstået på den måde at jeg selv kunne tilføje en vurdering af min bolig, der stemte overens med mine forventninger. Den vurdering kunne jeg så sammenligne med en anslået værdi, som bolighed havde udregnet på baggrund af forskellige parametre.

En anden ting jeg fandt utrolig værdifuld ved at benytte mig at bolighed.dk, var at jeg meget nemt kunne få et overblik over temperaturen på bolig markedet for en bolig som min. Her tænker jeg bl.a. på en faktor som liggetid for boliger i mit område, samt af min boligs karakter. Bolighed kunne angive en gennemsnitlig liggetid for en bolig i min kommune, dertil kunne jeg også se en oversigt over værdiansættelser af boliger i mit nabolag, som var vurderet ud fra de forskellige parametre min bolig også blev vurderet ud fra.

Det her er et kort udsnit af de mange brugbare funktioner bolighed tilbyder, og hvis det skulle have fanget din interesse, kan jeg kun anbefale at tage et smut ind forbi hjemmesiden. Som sagt har jeg selv haft rigtig stor glæde af at benytte bolighed.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *