Endelig et lækkert nyt køkken

Vi har boet i vores hus i over 25 år nu, den sidste af vores 3 børn er fløjet af reden for et stykke tid siden, så det er bare min kone og jeg der er tilbage, vi har nu mere tid til os selv og hinanden.

Min kone har i mange år ønsket sig et nyt køkken, men vi har ikke haft råd eller tid til at renovere det. Vi har sparet lidt sammen i de sidste par år, så nu er det på tide til at få renovere køkkenet.

Vores køkken er brunt og det meste af det er lavet af træ, også væggene er lavet af træ, så det er ret mørkt i køkkenet.

Vi ønsker os et lysere og moderne køkken, med lækkert nordisk inspirerede design og hvide skabe og skuffer. Min kone ønsker at slå væggen ned til stuen, så vi får et åbent og udvide køkken og få en køkkenø. Så vi kan kombinere madlavning og hyggeligt samvær med vores venner og familie, når de kommer på besøg.

Det rigtige firma

Vi sad en eftermiddag og søgte rundt for at finde et professionelt byggefirma. Vi søgte på totalentreprise på Sjælland og fandt byggefirmaet Ajkon. For os var det vigtigt at finde et firma hvor vi kunne følge med og være en del af hele processen, så vi fik lige det vi ønskede os.

Hos Ajkon fik vi den samme kontaktperson som var med os gennem hele forløbet, så der var ikke forskellige fagfolk eller mellemmænd vi skulle være i kontakt med, hvilket gjorde det meget lettere for os.

Super resultat

Rummet ser større ud og det er blevet lysere. Opholdstuen, madlavning og hyggerum er smeltet sammen i et. Nu kan man snakke sammen under tilberedningen af aftensmaden. Børnene er ofte hjemme nu, efter vi har fået lavet nyt køkken.

Jeg kan klart anbefale ajkon.dk totalentreprise på Sjælland. Professionelt firma, der ved hvad de laver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *