Nyt hjem, nyt gulv

Min familie og jeg er lige flyttet til København og har købt hus. Vi fik det ret billigt, da det er et meget gammelt hus og det trænger til en meget kærlig hånd. Væggene er blevet lidt gule, loftet er begyndt at skælde lidt af og gulvet er blevet helt slidt. Man vil nærmest få splinter i foden, hvis man gik på det med bare tær, vi har to små børn der elsker at løbe rundt, så det skal også ordnes.

Jeg havde planer om selv at leje udstyr til at slibe gulvet, men efter nogle undersøgelser fandt jeg frem til, at det ville være lettere og billige at få et professionelt gulvfirma til at klare arbejdet, end at gøre det selv.

Professionel rådgivning

Jeg søgte efter professionelle folk til gulvafslibning i København og fandt frem til 4M Gulvservice. Det var ret sent da jeg fandt dem, så jeg udfyldte bare kontaktformularen og sendte det. De ringede til mig dagen efter, jeg kom i dialog med en medarbejder der guidede mig rundt og gav mig det bedste tilbud efter mit behov og ønsker.

Vi ønskede os en oliebehandling på begge etager, der ville frembringe trægulvets naturlige farve som passede til huset, samtidigt med at det skulle være let at vedligeholde, da vi begge har travlt i hverdagen.

4M Gulvservice var meget hurtig ude og gik i gang med det samme. Firmaet har mange års erfaring med gulvafslibning i København, og kunne frembringe den naturlige og ’nøddeagtig’ farve frem. Oliebehandlingen gav gulvet en blød og behagelig overflade og skal blot vaskes efter behov.

Hvis du skal have slebet gulv, vil jeg helt klart anbefale 4M Gulvservice til din gulvbehandling i København. Professionelt firma med mange års erfaring der har styr på hvad de laver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *