Super foder til min lille hvalp

Vi har lige fået en lille hundehvalp og i vores iver for at gøre det så godt som muligt, er vi begyndt at studere alt om hvordan man bedst passer på sådan en lille fyr. Det er en skøn labrador på nu 9 uger og vi vil bare så gerne gøre det så godt som muligt, så han får den bedste opvækst. Vi læser om alt muligt lige fra hvordan man bedst fodre sådan en lille fyr til hvordan man bedst opdrager i hverdagen og hvordan man træner til jagt. Ja, han skal da med mig på jagt. Jeg tror fuldt og fast på, at det er en super god måde at bounde med sin hund.

Laks – Omega 3 og omega 6

I min iver for at finde det rigtige foder faldt jeg over hjemmesiden henne-pet-food.dk, der er et dansk ejet firma, der fremstiller lækkert foder til hunde (og katte for den sags skyld). Foderet er baseret på laks, hvilket skulle sikre et højt indhold af omega 3 og omega 6 fedtsyrer. De skulle bl. a. være gode for leddene og huden. Nu da vores lille hvalp gerne skulle vokse op og blive en dygtig og stærk jagthund, er det vigtigt, at leddene fungerer optimalt.

Forhandles både i fysiske butikker og på nettet

Hos Henne-pet-food.dk kan man både få almindeligt foder i flere forskellige varianter samt lakseolie og sunde godbidder – det er helt genialt. Jeg kan forstå, at rigtig mange spørger Henne Pet food, hvordan det kan lade sig gøre, at de bruger frisk laks, mens konkurrenterne bruger fiskemel og svaret er – at de får frisk laks leveret fra naboen ”Nordlaks”. Fra laksen er fanget til den anvendes i foderet går der maksimalt 48 timer.

Hvis du ikke ønsker at handle på nettet og få bragt foderet lige til din dør, men hellere vil gå i en fysisk butik, så er der rigtig mange butikker, der forhandler foderet samt godbidderne og lakseolien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *