Ude for at finde et fæld selv juletræ i Roskilde

Som hver gang på året, kommer julen lige så stillende listende her sidst på året. Det betyder at man gerne skal have godt i gang med julehyggen. Det er der rigtig mange elementer der spiller ind til. Her er der alt fra juletræs jagten, julebagning til at lave rigtig hygge og se en julekalender i fjernsynet. Da hyggen er så central en del af jule, gør vi ofte en tur ud af det her på redaktionen. Vi er nemlig alle sammen rigtig store fans af den. Vi laver derfor hvert år en lille firmatur ud af og finder et juletræ til kontoret. Det behøver hverken være det største eller flotteste, men bare for at sætte julehyggen rigtig i gang. Vi har nu gjort det igennem et par år, og er alle store fan af det.

Fæld selv juletræer i Roskilde med rigtig julestue

Det vi plejer at gøre, er at tage på julemarked hvor vi kan få en god gang glögg samt æbleskiver. Når vi så har været i gang med det lidt tid, tager vi så ud og kigger på noget pynt. Til sidst er det direkte ud og se på træerne. Vi sørger for alt det her sker sådan rimeligt tidligt, da solen går ned tidligt.Det er nemlig vigtigt at vi kan se hvor godt træet ser ud. Vi er nemlig store fans af selv at fælde vores træ. Det gør nemlig hele oplevelsen lidt ekstra.

Hvis det lyder som noget for jer, så kan vi anbefale Skovbruget Sandet. Det har nemlig fæld selv juletræer i Roskilde, samt en julestue samlet. Der er nemlig bare noget specielt ved at fælde sit ejet træ, da oplevelsen bliver den ekstra smule personlig. Derfor hvis i skal lave en familie eller familie tur ud af det, er det bestemt værd at overveje. Selv hvis man ikke skal have et fæld selv juletræ, kan man stadig have en rigtig hyggelig tid ved julemarked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *