Valg af Tømrerfirma i Farum til restaurering samt nybygning

Mine svigerforældre skulle have gjort en helt del arbejde på deres hus, men er i den ældre kategori. Det valgte derfor at spørge deres datter og mig om vi kendte et tømrerfirma i Farum vi ville anbefale. Hverken af os havde rigtig nogen erfaring med tømrer, da vi boede sammen i en andelslejlighed. Vi var derfor ikke til megen hjælp. Jeg ville dog gerne være hjælpsom, og tog derfor kontakt i mine faste venner, for at høre om de kendte nogen. Efter at have snakket med tæt på 12 forskellige, følte jeg at jeg havde skaffet mig et overblik. Jeg valgte dog lige at søge dem op på nettet, og se reviews, m.m. Da jeg var helt sikker på hvilken tømrerfirma i Farum der var gode at gå med. Jeg tog derfor fat i svigerforældrene, og informerede dem om deres muligheder.

Ægte familie ejet tømrerfirma i Farum

De lyttede ganske vist til min anbefaling, og to fat i Mogens V. Zeltner. For dem der ikke ved det, er Mogen V. Zeltner et tømrerfirma i Farum med over 100 år på bagen. Det var vi alle enige om var ganske imponerende. Min svigerforældre valgte derfor at få et uforpligtende tilbud opgaven. Vi ville dog gerne være helt sikre, og valgte derfor at snakke med nogle andre tømrerfirma fra Farum. Det opgaven omhandlede, var renovering af tag, samt en opføring af en udestue. Vi endte dog til sidst med at gå med Mogens V. Zeltner. De var godt nok ikke de billigste, men når det kommer til ens hjem er det ikke altid bedst med den billigste løsning.

Mogens V. Zeltner kom igang, og fik snildt gennemført opgaven. Helt igennem var det en rigtig positiv oplevelse, og mine svigerforældre vil klart anbefale Mogens V. Zeltner hvis du har brug for et tømrerfirma i Farum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *