Fremtidige smartphone skærme kan reparere sig selv

Vi kommer alle ud for at tabe vores telefon alverdens steder af uopmærksomhed, og dette resulterer i værste fald med revner i skærmen, hvis denne ikke er komplet skadet, og som vi år efter år får repareret af et mobilservice firma, der udfører iPad og iPhone reparation i København eller hvorend vi befinder os.

Denne problemstilling er dog snart at finde i glemmebogen, da det i medierne siges at fremtidens SmartPhones fra år 2020 vil blive opgraderet fra det nuværende omslag og skærmfilter, til at blive sikret med et nyt kemisk skærmmateriale, som er selvhelende. Altså vil en ødelagt og flækket skærm på egen vis samle sig igen, hermed spare dig for flere tusinde kroner. Hvor meget materialet på den fremtidige smartphone skærm vil koste, er dog ikke estimeret endnu.

Indtil nu, kontakt derfor eksempelvis A&Z Mobilservice for iPhone reparation i Frederiksberg og København her

Det er henholdsvis på Universitetet i California at forskere har udviklet det nye materiale, som består af strækbart polymer og salt, hvilket medfører en kemisk rekation, hvor molekyler og ioner tiltrækker hinanden, og med en tilstrækkelig kraft i forbindelsen, vil skærmmaterialet derfor kunne trække sig sammen og reparere. iPhone, iPad, Tablet, Mac, Samsung, PC og generel mobil reparation hører derfor snart fortiden til.

Udviklingen er naturligvis ikke helt begejstrende for virksomhedsejere indenfor reparationserhvervet, eksempelvis A&Z Mobilservice, der udfører al slags skærm reparation, blandt andet iPhone reparation på Frederiksberg samt iPad reparation på Frederiksberg, såvel som at de bytter og sælger brugte iPhones i Frederiksberg. Tilsvarende virksomheder føler sig også truet af udviklingen, men det er da ikke mindre end fantastisk den udvikling der sker indenfor teknologierne.

Har du læst om øvrige spændende teknologier som vi må kunne forvente i fremtiden, så giv et peg i kommentarfeltet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *