Effektiv rekruttering giver overskud

Vi er efterhånden på vej til at have opbygget en fornuftig mængde serviceindustri her i landet, med mange selvstændige der forsøger at efterkomme deres drøm om at opbygge egen forretning. På et tidspunkt rammes det punkt dog, hvor det ikke blot er en selv som vil være i stand til at opbygge forretningen, og man vil få behov for effektiv rekruttering til at få de rette hænder til at succesgøre forretningen yderligere.

For som de kloge mennesker ville sige – Du opbygger ikke en forretning, du rekrutterer og beriger mennesker vi viden, hvorefter menneskene opbygger forretningen. Som virksomhedsejer er det derfor væsentligt at associere sig med relevante headhuntere, rekrutteringsbureauer og rekrutteringsmedarbejdere, der kan opsnappe potentielle medarbejdere med de rette værdier og kompetencer til at varetage jobs i de enkelte virksomheder. Den kompetence kaldes i headhunteres og rekrutteringsbureauers øjne for executive search, især når det gælder højtstillede stillinger (lederekruttering og executive rekruttering), hvor det kræver den rette rekrutteringsproces at kunne komme frem til kvalifcerede kandidater – Få hjælp til Executive Search med Laigaard Partners

Laigaard Partners har mangeårig erfaring med at rådgive deres kunder til kvalificerede medarbejdere, og med en effektiv rekruttering indenfor deres executive search metodik, har det sikret en træfsikkerhed på hele 98 %. Det gør derfor Laigaard Partners gældende som en kvalificeret executive search headhunter og rekrutteringspartner for virksomheder, der ønsker executive rekruttering i form af CEO’s, bestyrelsesmedlemmer, bestyrelsesformænd og kvalificerede tunge specialister til opbygge deres forretning gennem den mest vitale værdiskabelse i en virksomhed, som netop er igennem medarbejderne og deres kvaliteter samt kompetencer.

Såfremt du har gode tips eller øvrige virksomheder, som fortjener at blive nævnt i sammenhæng med executive search og effektiv rekruttering, så meld endelig om dette per mail. Ellers held og lykke med virksomheden!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *