Nyd varmen imens andre fryser i haven

Ja som overskriften siger… Nyd varmen imens andre fryser i haven? Ja det er jo ikke ligefrem varmt her i den danske ‘sommer’, så hvorfor ikke efterkomme den dårlige sommer med en løsning, der muliggør at kunne hygge sig i haven til trods for det dårlige vejr.  Du undrer dig nok en anelse om hvad følgende blogindlæg netop omhandler, men det skal der nok komme en god forklaring på her nedenunder.

Det er desværre ikke alle de har fornøjelsen af en have her i Danmark, især ikke inde mod hovedstadsområdet, hvor størstedelen af boliger naturligvis udgør lejligheder. Hvis du derimod er en af de heldige, så overvej lige om du ikke ville kunne få en masse glæde af en udendørs sauna, eventuel en infrarød sauna (også kaldet ir sauna). Jeg fik for nylig installeret min udendørs sauna, der er i øvrigt er en infrarød sauna, i haven. Så imens mine venner sendte snapchats af det regnende og overskyede vejr, kunne jeg i fryd sende et billede fra min forfriskende dejlig varme udendørs sauna – Kig på udendørs sauna her

At have en udendørs sauna, eller blot sauna for den sags skyld, var aldrig noget som jeg regnede med at få råd til eller få plads til – men da jeg fik mit tilbud modtaget af virksomheden INUA, så var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle investere pengene i den enorme livsglæde som jeg vil få ud af købet, og som vil holde i mange år frem. Og det valg er ikke fortrudt siden da, jeg vil derfor anbefale alle til at nyde varmen i deres udendørs sauna (eventuelt infrarød sauna, ir sauna), imens alle deres venner kan fryse i haven!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *