Gode mobil covers er vigtigt!

Der findes sjældent en værre følelse end helt unødigt at smadre sin mobiltelefon, og så især når det hele kunne være undgået ved at erhverve sig et ordentligt mobil cover. Ja, jeg taler af erfaring, har efterhånden smadret mange af mine telefoner, fordi jeg var for sløset med at købe et fungerende mobilcover i tide, og når man først har smadret sin skærm og står over for en dyr reparation, er jeg mere tilbøjelig til at anskaffe mig en helt ny en i stedet. I tænker nok, at det lyder som en dyr løsning – og ja, det har det også været. Derfor har jeg ved min nyeste anskaffelse, været hurtig til få fat i det nødvendige mobiltilbehør inden uheldet indtraf.

Til at løse dette undersøgte jeg selvfølgelig markedet for apple covers (har netop købt den nye iPhone 7), for at finde mig et passende iPhone 7 cover. Personligt har jeg det sådan, at et mobil cover ikke alene skal være effektivt og tage imod stød og slag, men også være stilet, flot og præsentabelt. Jeg mistænker at disse kriterier, muligvis er en af grundene, til at jeg altid er lidt tid om at få købt det rigtige cover, men denne gang skulle skaden som sagt ikke ske! I min undersøgelse af udbydere fandt jeg trendcover.dk., og det generelle udbud af mobiltilbehør var enormt. Af gode grunde havde jeg selvfølgelig særligt fokus på iPhone 7 covers, og her fandt jeg hurtigt lige præcis det cover, der opfyldte de mine kriterier, så det bestilte jeg med det samme.

Er super tilfreds med mit køb, og oplevede til og med en glimrende service gennem trendcover.dk. Leveringen var rigtig hurtig, og jeg skulle heller ikke betale for fragt, da min samlede ordrer var mere end 350 kr.

Vil klart anbefale at kigge nærmere på denne side, hvis du står og mangler lækkert og brugtbart mobiltilbehør.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *