Hårfjerning for mænd er ikke et tabu for mig! 

 

En stresset hverdag med arbejde, børnepasning og sport. Der er altid fart over feltet, og derfor kan man nogle gange også glemme sig selv lidt. Derfor nyder jeg også at gøre gode ting for mig selv indimellem, hvor der lige bliver kræset lidt ekstra om mig, og hvor jeg ikke skal gøre andet end at slappe af og nyde, at der er ro og fred. Sådan en oplevelse får jeg altid hos Wax & Makeup, hvor de udfører professionel og allergivenlig hårfjerning for mænd. 

 

Husk at forkæle dig selv i hverdagen 

Indrømmet: engang var jeg faktisk ret flov og pinlig over at gå ind i skønhedssalon for at få fjernet uønsket hårvækst, men nu deler jeg det med jer, kære læsere. Der er nemlig ingen skam i at gøre noget godt sig selv! Jeg får i hvert fald i dejlig følelse af velvære og selvsikkerhed, når jeg får fjernet de hår, jeg ikke er så glad for.  

 

Det er ikke længe siden, at det var et tabu, hvis mænd udviste forfængelighed eller besøgte en skønhedsklinik. Sådan er det heldigvis ikke længere, og mange af mine venner og bekendte smutter også jævnligt hen og får fjernet uønsket hårvækst eller får en afslappende massage. Det er faktisk bare et dejligt afbræk fra en travl hverdag, hvor der er meget lidt tid tilovers til personlig velvære. 

Hvorfor får jeg lavet hårfjerning for mænd? 

Det gør jeg af den simple årsag, at jeg ikke føler mig specielt tiltrækkende – hverken overfor min kone eller i forhold til mig selv og min egen velvære. Jeg er kommet i flere år hos Wax & Makeup i Lyngby, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger! Her får jeg altid en venlig betjening i rolige omgivelser. De har desuden fokus på økologiske og allergivenlige produkter – perfekt, hvis du som mig, har en sart hud.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *