Gulvafslibning på Frederiksberg reddede min fars rygestop

Min far bor på Frederiksberg i et gammelt hus, hvor han faktisk er født og opvokset – ja, han har faktisk aldrig rigtig være særligt meget ude af København.
Han har aldrig været sådan supergod til vedligehold, men i foråret skete der alligevel noget, da han fra den ene dag til den anden stoppede med at ryge.

Rygestoppet gav ham en stor rastløshed og han besluttede sig for at male alle vægge i stuen, da de var blevet ret nikotingule at se på med tiden. Efter at have købt en tyve liters spand med hvid maling hos Flügger gik der kun ca. fem minutter, før han havde væltet hele spanden ud over gulvet, der var belagt med sildebensparken – over hundrede år gammel. Det er måske første eller anden gang, jeg hørte ham græde, da han ringede til mig.

Jeg sagde til ham, at han for Guds skyld ikke måtte røre noget og i stedet sendte jeg ham et link til Gulservice på Frederiksberg – Firmaet hedder Viking Gulvservice, som laver gulvafslibning på Frederiksberg og de er eksperter i at genskabe gamle unikke gulve. De kom faktisk meget hurtigt og fiksede gulvet, så det nærmest stod, som da min far var barn. Han blev lykkelig, er fortsat ikke-ryger og har besluttet sig for aldrig at gøre noget gør-det-selv-agtigt igen. Selverkendelse er en god ting, og han går og sysler lidt med at spille klaver i stedet for. Hans hænder har også altid være bedre til det lidt finere.

Leder du efter en professionel gulvmand, så tøv ikke med at kontakte
Viking Gulvservice, de laver gulvafslibning på Frederiksberg og resten af København, og de er vanvittigt dygtige. Det bedste anbefalinger fra min far og jeg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *