Køb af kvalitets inventar til kontoret

Her fornyligt har firmaet og jeg haft en rigtig god periode. Jeg syntes derfor mig og mine medarbejdere skulle forkæles en smule. Da vi er et mindre firma, besluttede jeg mig så for at vi skulle have nogle nye rigtige kontorstole og kontorborde, samt vores mødelokale outfitted i bedste stil. Idéen var både at forbedre arbejdsforholdene, men samtidig at give en mere professionel vibe til møder med klienter. Jeg begyndte lige så stille at undersøge hvor og hvor meget skulle af med for de nødvendige møbler. Jeg blev desværre negativt overrasket, da jeg så priserne diverse firma’er havde på kontor møbler. Efternoget forgæves søgning, endte jeg med at konsultere mig online på et forum. Her var der en som foreslog at prøve at kigge på brugte vare i stedet, da de som regel var i god stand, eller renoveret.

Jeg gik straks igang, og så med det samme, meget mere rimelige priser. Med de penge vi sparede, ville der faktisk have råd til både kontoret og mødelokalet. Vi endte med at købe fra HolmrisB8Online.dk, da de havde gode anmeldelser og tilbød to års garanti, også på brugte vare. Vi købte fra deres website, og efter et par dage var vores nye kontor grej ankommet. Vi fik straks udstyret kontoret og mødelokalet. Selvom det var godt nok stod at varende var brugt på siden, kunne man overhovedet ikke se det.

Vi har været enormt glade for HolmrisB8Online. Ikke nok med servicen er god, har de også et kanon udvalg. En af vores største frygte da vi originalt var på vej ind og så på deres vare, var at de ikke ville have mange af de samme vare og kontoret ville blive en stor mix-match af forskellige møbler. Specielt i mødelokalet ville det have været slemt hvis konferencebordet og stolene var i sytten forskellige farver. Men HolmrisB8Online havde hele sæt, så det var intet problem. Hvis du leder efter kvalitets kontormøbler til en rimlig pris, kan vi kun anbefale HolmrisB8Online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *