Da jeg begyndte at tabe håret – min hårtransplantation i Tyrkiet

Okay, denne gang bliver det personligt – meget personligt. Vi skal bryde et tabu. Jeg har nemlig fået lavet en billig hårtransplantation i Tyrkiet. En meget personlig sag, som mine aller nærmeste kun er klar over. Resultaterne begynder dog allerede at vise sig, så det vil jo nok komme til undren hos enkelte. Men jeg mener og syntes at vi i dagens indlæg, skal vende emner omkring at få foretaget og lavet en hårtransplantation – og særligt når man rejser hele vejen til Tyrkiet for at få det lavet.

Se det hele begyndte endelige for omkring 5 år siden, da jeg i badet begyndte at ligge mærke til, at håret begyndte at falde mere og mere af.
Et eller andet sted, så kom det jo endeligt ikke som den helt store overraskelse, at det ville ske for mig før eller siden, da det jo endeligt ligger generisk til os mænd i familien.
Det der chokerede mig var mere tidspunktet. Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig at jeg i en alder er 34 skulle begynde at tabe mit hår!
Det var øv, træls og bliv endeligt ret hurtigt også flovt. Jeg kunne mærke at det begyndte at påvirke min selvtillid og mit selvværd, og det ønskede jeg for alt i verden ikke.

Man bliver pludseligt i tvivl om mange ting, når man som 34 årig begynder at tabe sit år. Spørgsmål som, “er det min livsstil?” – “Er det stress?”
En ting var jeg dog sikker på – jeg ønskede at beholde mit hår i mange år endnu.
Lidt research på internettet, fik gjort mig klogere på alverdens måder og muligheder for at kunne få sit hår igen på. Dog blev jeg ret grebet af at få foretaget en decideret transplantation, hvor man sætter ægte hår ned i hårsækken fra en donor.
Jeg var ret fascineret og grebet af denne metode – dog var jeg mindre begejstret for prisen.
Efter lidt roden rundt på nettet, fandt jer frem til et forum der berørte de her transplantation, eller mere konkret, hvor man kunne få en billig hårtransplantation.
Her nævnte utrolig mange en læge klinik i Tyrkiet der skulle være utrolig dygtige.
Lægeklinikken i Tyrkiet har nemlig et søster selskab her i Danmark, der er dansk registreret og går under navnet: Billig-hårtransplantation.dk
Efter en kort snak med dem, fik vi hurtigt fundet frem til en dato hvorpå, det var muligt at flyve ned til deres lægeklinik i Istanbul. De hjalp mig med hotel, fly mv. og i den samlet pris fulgte, chauffør der kørte mig til og fra lufthavn og meget mere. En kanon fantastisk oplevelse, hvor det vigtigste for mig var, at jeg følte mig tryg – og det gjorde jeg bestemt hele vejen igennem.

I dag, godt og vel 6 måneder efter, har jeg igen fået mit selvværd igen, er propfyldt med selvtillid, håret vokser hurtigere og hurtigere frem og ser bedre og bedre ud måned efter måned.
Her på bloggen ønsker jeg ikke at gå i mere konkrete detaljer om selve operationen, heller ej vise billeder. Jeg vil dog på det varmeste anbefale Billig Hårtranspanation, hvis du står i samme situation som jeg.
Har du et ønske om at få mere at vide om selve operationen, så er du mere end velkommen til at skrive til mig, for konkrete detaljer.

Tak fordi du læste med og på gensyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *