Få den bedste køberrådgivning hos Skødecentret

FEM STJERNE TIL SKØDECENTRET FRA DEN FORVIRREDE KØBER

Vi alle kender det, og vi alle har prøve det. Når vi står overfor at skulle købe en bolig, så er der altid en masse juridiske samt komplekse udfordringer på vores vej. Man skal nemlig som udgangspunkt tage stilling til 3 vigtige ting – og det kan ikke være så nemt nogen gange

  • Købeaftalens vilkår
  • Byrder som kan komme til at give uforudsete udgifter på længere sigt.
  • Og det vigtigste af alt ” Det som står med småt ”

Ja det kan være svært at holde øje med – men jeg har glemt at nævne at der også skal tinglyses skøde, som skal sikre at man overtager en gældfri ejendom fra den pågældende sælger.

Jeg synes personligt selv at dette kan være så uoverskueligt, for når købsaftalen så er indgået så kan den pågældende handel ikke laves om på.

Alle disse ting har været svært for mig at skulle håndterre. Jeg er derfor glad for at jeg i sidste ende ikke valgte at stå alene med disse udfordringer – for ja, det er en stor mundfuld når man sidder med det alene.

Derfor besluttede jeg mig for at kontakte Skøde centeret da jeg havde fået dem anbefalet af min veninde, og dog så jeg også at de tilbød lige det jeg ledte efter – køberrådgivning .

Deres service og arbejde kan jeg helt klart anbefale! De startede med at gennemgå ejendommens dokumenter samt købsaftalen som jeg havde sendt ind til dem. Efterfølgende ringede til så til mig og fortalte hvad de havde fundet frem til. Selvom jeg aldrig mødte dem, følte jeg mig i så trygge hænder fra starten.

Mit eneste arbejde var at sende papirene ind til dem, og resten klarede de. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte dem. NEMT og HURTIGT

Og prisen var også holdbar, for prisen endte med det de havde lovet mig fra starten, som betyder at der ingen ekstra udgifter kom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *