Skøn behandling med Profhilo i København.

Jeg har i flere år døjet i længere tid med løs hud under armene og under min hals. Jeg har prøvet flere forskellige behandlinger, men jeg har altid været utilfreds med resultatet. Men det ændrede sig da jeg blev introduceret for bio stimulatoren Profhilo.  En dag mødtes jeg med min veninde, jeg ikke har set i længere tid. Hun havde selv døjet med de samme problemer og havde tit brokket sig over sin løse hud på armene og ved halsen. Men da vi mødtes på vores yndlings cafe, kunne jeg se at så helt forandret ud. Hendes hud var blevet strammet og må ærligt indrømme at hun så flere år yngre ud. Jeg var helt målløs og var nødt til at få af vide hvad hendes hemmelighed var. Hun fortalte derefter at hun havde fået en Profhilo behandling i skønhedsklinikken Cosmecare beliggende i København. Jeg valgte derfor med det samme selv at bestille en tid, hos Cosmecare.

Efter 2 behandlinger kunne jeg begynde at se nogle markante ændringer, hvor min hud var blevet strammet op. Profhilo behandling går ud på at man bliver injiceredet under huden via nogle små stik, der knap nok kan mærkes Jeg fik nogle små blåmærker efterfølgende, men dette var meget normalt. Jeg fik af vide af min behandler at grunden til at huden bliver opstrammet og rynkerne glattes ud, er grundet Profhilo gør at huden begynder at producere store mængder af elastin og kollagen.

Profhilo består af Hyalouronsyre, hvilket er opvarmet på en hel special måde der gør at det stimulere huden og sørger for at man får sine rynker glattet ud. For at få de bedste resultater ville man være nødt til at få en yderligere behandling 3 måneder senere, hvis det altså er at man vil bevare effekten. Efter at have set hvor godt resultatet var, har jeg allerede planlagt en ny behandling her i den nærmeste fremtid. Profhilo har virkelig givet mig de resultater jeg så længe har søgt efter.

 

Af gæsteblogger Lise Johansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *