Når den samlet madoplevelse er perfekt!

Dagen startede med en tur til Stevns, nærmere betegnet Rødvig med en kollega torsdag morgen for at afholde et møde.
Turen derned gik med at finde et godt sted, hvor vi kunne få dagens frokost, og vi faldt hurtigt over Restaurant Harmonien som så meget attraktivt ud i forhold til vores ønsker på en dejlig bid mad.

Efter vores møde i byen, gik vi den hyggelige tur ned mod restauranten i Stevns tæt ved Store Heddinge.
Restauranten lå super flot, tæt på vand og i flotte omgivelser med stor hyggelig park område lige ude for restaurantens dør.

Da vi blev taget godt imod af, en super sød og serviceminded tjener, fandt vi et dejligt bord med udsigt, hvor vi kunne evaluerer over dages møde og få os en god frokost fra deres frokostmenu.
Vi bestilte begge to restaurantens Stjerneskud, da vi syntes det passede godt til omgivelserne, jeg må her sige at den uden tvivl er en af de bedste stjerneskud jeg længe har fået, vi var begge ret enige om, hvor hyggeligt det kunne være, at komme herned igen, over en weekend og prøve deres fredagshøjreb, aftenmenu og søndagsfrokost som buffet ad libitum, det vil helt sikkert være den restaurant på Stevns som jeg vil fortrække at besøge igen.

Efter vores dejlige stjerneskud, fik vi lidt koldt og drikke nøje udvalgt fra deres menukort, inden turen igen gik hjem mod københavn, restauranten lægger dog tæt på Køge hvor vi også kommer tit og afholder møder da vores område er tæt ved Stevns, så vi kunne helt bestemt finde på at køre den ekstra lille tur ned til Restaurant Harmonien i Rødvig igen på Stevns.

Hvis man en dag ønsker at tage en dejlig køretur, til et flot og naturrigt område kan vi bestemt anbefale Restaurant Harmonien og deres super gode frokostmenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *