Når din Computer har brug for hjælp!

Det startede i sidste uge hvor min computer var ude for et lille uheld, da jeg sad men min søn og så tegne film.
Vandflasken fra aftenen før stod stadig på bordet, jeg har dog helt overset, at der ikke var låg på flasken, inden jeg så mig om fik han lige skubbet til vandet så det kom ud over mit computer tastatur.

Nu vi selv fra Glostrup men kommer meget i centret i Albertslund, jeg søgte derfor efter computer reparation i Albertslund og så Tele-Zone som en af de øverste på Google. Nu havde vi været i centret før og gået forbi den store butik, men havde ikke tidligere haft brug for hjælp til Iphone reparation eller computer reparation, Tele-Zone tilbyder dog det hele.

Jeg kontaktede dem derfor som de første for, at spørge om hjælp til Mac Reparation, nu når der var kommet vand udover tastaturet, den ansvarlige i forretningen var meget forstående, og imødekommende for et godt tilbud og sagde vi bare skulle komme forbi, det gjorde vi så dagen efter.

Der var travlt i butikken, men den flinke mand tog sig stadig tid til, at snakke med os og kunne sagtens huske, at jeg havde ringet, angående Computer reparation i Albertslund, han sagde derfor han lige skulle betjene den sidste kunde færdig så var han der.

Kun 2-3 min. efter havde han hjulpet den anden kunde færdig med en Mobil reparation, og pasfoto til sønnen som var omkring 10 år gammel, han sagde derfor hurtigt efter – lad og kigge på det så vi kan få det løst – Vandskaden var kommet ind i computeren, og de skulle derfor lige have et par dage for at løse og kigge nærmere på problemet.

Tele-Zone i Albertslund nær Glostrup kontaktede mig få dage efter, da problemet nu var løst, jeg hentede den derfor samme dag, til en virkelig god og overkommelig pris.
Jeg vil derfor til hver en tid Anbefale Tele-Zone i Albertslund, om det så er Iphone reparation, Samsung reparation eller Mac & computer reparation.

For at se nærmere om deres service Computer Reparation kan du se nærmere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *