Køb eller sælg dine genbrugsmøbler i Helsingør

Da jeg i Weekenden var en tur i Helsingør, med min søn på 9 måneder og kæreste, for at gå en hyggelig tur i gågaden, og spise en god Brunch, på en af de mange cafeer, kom vi til at lægge mærke til Witzke Designs butik i en side gade til gågaden, i vores tur ned mod stationen igen.

Det som faldt os i øjnene, var selvfølgelig den flotte møbelbutik i Helsingør, med stor indbydende frontfacade med flotte designer møbler i vinduet, men også det udvalg vi fra gaden kunne se, at de havde af retro møbler.

Vi gik derfor ind i butikken for at se nærmere, på det flotte udvalg der var i den 3 etagers store møbel butik, i kælderen var der heraf et flot og attraktivt udvalg af genbrugsmøbler, som Witzke Design havde givet et helt nyt liv, med ny maling, og diverse overfladebehandlinger på både, stole og borde mm.

Vi faldt ret hurtigt over 4 genbrugsmøbler, nærmere betegnet 4 stole som havde fået ny maling og leder betræk, og da vi står og skal flytte i ny ejerbolig her inden for et par måneder, kunne vi slet ikke stå for det udtryk de 4 stole ville give vores nye hjem.

Om mandagen 2 dage efter kom jeg ned for hente de 4 stole, da vi som nævnt havde taget det offentlige på vores familie tur 2 dage forinden. Jonathan som stod i forretningen både Lørdag og mandag var yders kompetent og meget servicemindet i at give os en rigtig god oplevelse med det nye valg vi gjorde os omkring vores nye køb, vi fik derudover hjælp til lige at at bære de 4 stole ud i bilen, tæt på forretningen.

Står du som ene person eller som familie, og gerne vil købe eller sælge nye møbler eller genbrugsmøbler i Nordsjælland, vil vi til hver en tid anbefale Witzke Design, og møbelbutik på Hovedvagtsstræde 6, 3000 Helsingør.

For at se nærmere på deres store udvalg af møbler, så klik her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *