Vi er ikke nede med at være nede

Noget af det værste for en virksomhed er når systemet er nede. Det oplevede vi en del gange sidste år, hvor vi måtte indstille arbejdet flere gange. Det koster en masse penge med en mange fuldtidsansatte der ikke kan skabe værdi for virksomheden fordi systemet er nede. Efter 5 gang på et halvt år vidste vi i direktionen at der måtte gøres noget. Derfor lavede vi en IT drift aftale hos IT-R.dk. Vi måtte indse at vi ikke kunne klare alt selv og fokusere på det der er vigtigt for vores kunder, derfor var det en oplagt løsning at outsource vores IT drift.

Vores IT problem var løst indenfor kort tid og systemet har været oppe ligesiden vi fik IT drift aftalen. Med aftalen fungerer IT-R som vores IT afdeling med kompetente IT konsulenter vi kan trække på til fair priser.

Det er rart ikke længere at skulle bekymre sig om system går ned og vi taber penge. Det værste vi var udsat for inden vi fik IT drift aftalen var da systemet gik ned og var nede i tre dage en ude før lanceringen af et nyt produkt. Det var frustrerende for os i direktionen, vores medarbejdere og vores kunder. Flere medarbejder kunne slet ikke udføre deres arbejde og blev derfor sat til mindre nyttige ting som ikke var prioriteret højt overhovedet. Derfor er vi idag lykkelige for at have fået en stabil og sikker løsning. Vi har nu haft haft aftalen i et år og det fungerer upåklageligt. Da vi ikke selv har nogle specialister indenfor IT er det rart at kunne ligge det i hænderne på nogle man er trygge ved, da det jo er et stort ansvar at give videre.

Hvis I i jeres virksomhed selv har haft lignende problemer kan i læse mere om IT drift aftalen på IT-R.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *