En god lås er nøglen til en sikker lejlighed

Da vi i sin tid købte lejlighed til sønnike fandt vi en yderst charmerende lejlighed på Frederiksberg med en super beliggenhed tæt på studiet. Lejligheden var af ældre dato i rigtig Københavnerstil, hvilket vi faldt for. Selvfølgelig er det charmerende at have en ældre lejlighed, men nogle ting skal opdateres til nyere dato. Det var f.eks. gældende for låsen i døren. På daværende tidspunkt sat den originale lås fra 1940’erne. Der var derfor en del udfordringer med at låse døren ordenligt, hvilket gjorde det lidt ubehageligt for min søn når han skulle forlade lejligheden

En dag så jeg så en besked i opgangen hvor der stod at der for nyligt havde været to indbrud i opgangen ved siden af. Vi skyndte os op i lejligheden og gik straks igang med at finde en låsesmed i København, der kunne installere en ny og sikker lås, så det ikke var hans lejlighed der blev den næste. Vi fandt frem til en låsesmed på Frederiksberg Safety-laas.dk, som kunne klare opgaven hurtigt.

Låsesmeden der kom ud til os forklarede at det er vigtigt at låsen har en høj dirkesikkerhed. Derudover skal nøglerne til låsen være kopieringsikret og så er det vigtigt at der er borebeskyttelse i cylinderhuset.

Han brugte time og havde både boremaskine og sav med, da døren skulle ændres lidt for at få plads til den nye lås. Han var super flink, professionel og udførte opgaven til perfektion. Så i hvis vi i fremtiden får problemer med en lås ved vi hvilken låsesmed på Frederiksberg vi skal kontakte.

Gør jer selv en tjeneste og få installeret en ny og sikker lås, så I ikke skal være nervøse for et let indbrud. I kan f.eks. bruge samme virksomhed som vi gjorde, hvis i skal bruge en låsesmed i Købenahavn Safety-laas.dk.

 

Tilbage er der bare at sige god dag og pas på jer selv, jeres ting og jeres ejendom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *