Flot gulv og glad kone

Efter det flotte resultat vi fik efter at få ordnet gulvene i huset, mente konen at sommerhuset i Ballerup også skulle have en tur. Vi har tidligere lejet huset ud i sommerferien, når vi har været i udlandet og flere besøgende har faktisk kommenteret gulvet og sagt at det godt kunne trænge til at blive slibet. Derfor måtte jeg selvfølgelig give konen ret i at gulvet burde få en omgang gulvservice. Så derfor fandt jeg et frem til en virksomhed der tilbyder gulvservice i Ballerup Nettogulvafslibning.dk.

De gamle trægulve havde forlængst mistet charmen efter en masse sommerhusture med fest, ballade og hvad der ellers hører med. Flere steder var der kommet pletter på gulvet efter uheld med rødvins flasken. Børnenes legetøj havde efterladt en masse ridser, der gjorde at gulvet ikke længere var lækkert at gå på. Derudover var der kommet et større mærke i gulvet efter min kone havde tabt en bordplade, der heldigvis ikke selv fik en skramme.

Efter jeg sidst fik et firma til at slibe gulvet i vores hus, så vidste jeg var dejligt det var at overlade arbejdet til professionelle. Det sparede mig for en masse tid og energi. Det samme var gældende da jeg fik det lavet i sommerhuset. Netto Gulvafslibning var hurtige, effektive, grundige og professionelle og udførte et job, som jeg umuligt selv ville have kunne udføre.

Idag er gulvet super lækkert og min kone er glad. To fluer med et slag. Vi har allerede holdt vores første fest efter gulvet blev slibet og også gæsterne kommenterede det nye gulv. Rødvins pletterne, ridserne og mærkerne er væk og gulvet ligner det er nyt. Det er som et helt nyt sommerhus vi har fået. Igen blev jeg overrasket over hvor stor en indflydelse et flot gulv har på huset som helhed.

Her er en henvisning til siden omhandlende gulvservice i Ballerup Nettogulvafslibning.dk 

 

God dag til jer alle!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *