Hjertestarter fra Førstehjælp-shoppen

Jeg sidder som chef i en virksomhed, hvor vi besluttede at vi ville med på bølgen af hjertestartere. En beslutningsproces der førte os til
Førstehjælp-shoppen. Det er i min optik, en virkelig god ting at have sådan et apparat tilgængeligt, da der ikke kan være nogen tvivl om at det redder liv.

Da vi skulle ud og vælge hvor vi skulle købe vores hjertestarter, var det vigtigt at vi fik de rigtige hjertestartere, men også at der var god service, samt kursus i brugen af dem. Det viste sig hurtigt at der er mange om buddet, så det var ikke så lige til som først antaget. I vores søgen var vi inde forbi foerstehjaelp-shoppen.dk der virkede som en dejlig overkommelig hjemmeside. Vi tog kontakt til dem, og helt fra start var der bare god service og en fantastisk dialog. I den forbindelse fandt vi hurtigt ud af hvor mange hjertestartere vi skulle bruge og hvad de krævede af service/eftersyn. I samme ombæring fik vi også talt om førstehjælpskursus til alle medarbejdere, så alle er up to date på hvordan hjertestarterne virker. Ud over det, var det også et almindeligt kursus i førstehjælp, hvilket vi har fået god response på fra vores medarbejdere i virksomheden.

Hjertestarterne vi fik leveret fra Førstehjælp-shoppen var af modellen Lifetek AED7000. Det er en model som er skrigende grøn så den ikke er til at overse når den hænger på væggen. Vi havde i firmaet bestilt skabe til hjertestarterne så de kunne hænge frit tilgængelige for alle.

Med så god service som vi har fået leveret, samt gode produkter, må jeg bare sige at vi i vores firma er ovenud tilfredse med det vi har fået for vores penge. Jeg kan kun varmt anbefale Førstehjælp-shoppen herfra grundet vores fantastiske oplevelse over hele linjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *