Forsinkelse hos Ryanair? Få hjælp og penge retur.

Hos FLYPENGE får du hjælp til at få penge retur, hvis dit fly er forsinket eller aflyst!

De fleste moderne mennesker, de flyver i hvert fald et par gange om året. Når man skal på længere ture, hvor man skal skifte fly, eller når man skal nå noget vigtigt i den anden ende af ens flyrejse, så er det utrolig vigtigt, at ens fly ikke er forsinket eller aflyst. Der kan være penge at miste, hvis det er et møde man skulle nå eller andet økonomisk vigtighed, som kan gå tabt, hvis man er forsinket eller slet ikke møder op. Hos FLYPENGE hjælper de dig, hvis du netop er ude for dette.

De hjælper dig med din sag, så du kan arbejde og ikke bruge din tid på dette selv. Det gode ved netop FLYPENGE er at du kun betaler, hvis du får penge retur fra flyselskabet. Altså det vil sige, at det er gratis hjælp til kompliceret arbejde, hvis du ikke får en erstatning eller en kompensation. Du kan få helt op til 4500 kr. retur.

FLYPENGE har specialister siddende, som kun sidder og laver denne slags sager hver dag. De ved derfor hvilke formuleringer og paragraffer de kan oprette din sag under. Derudover kender de også til de smuthuller, som flyselskaber prøver at åle sig ud af. De er der for dig eller dine nærmeste, som sidder og føler sig svigtet af det flyselskab, som I havde lagt jeres tid, penge og tiltro hos. Flyselskaberne tjener en masse penge på, at kunderne der oplever netop disse problemer, ikke orker at gå ind i kampen omkring at få penge retur.

Du kan læse mere om deres services og hvordan FLYPENGE kan hjælpe dig, ved at klikke her. Som sagt er der ingen skjulte gebyrer eller lign. Du betaler KUN, hvis du får penge retur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *