Opbevaring på Amager – Da øvelokalet skulle pakkes ned

Yes, her kommer lige en super-god oplevelse, som jeg har haft med noget opbevaring på Amager. Jeg tror, faktisk ikke, jeg har været så tryg ved noget omkring bandet før. Ja, her kommer lige en personlig anekdote. Det håber jeg, I kan holde ud. Jeg spiller jo i bandet Dirty Dan at the Dramatic Disco, og vi skulle jo så have nyt øvelokale i sidste måned – sådan rimelig akut. Ja, vi blev faktisk smidt ud for at tage heroin i de gamle øvelokaler. Til gengæld fandt vi noget hurtigt i Kødbyen, som vi dog først kan rykke ind i om et par måneder. Imellem tiden lavede vi en aftale om opbevaring på amager hos firmaet Fagflyt, som er et ret godt flyttefirma, som du kan høre lidt mere om her.

Virkelig professionelle flyttefolk folk – Opbevaring  København
Vi fjerne alle sprøjterne og alt coken før flyttemændene kom, vi ville gerne have en ordentlig behandling hos stedet med den nye opbevaring på Amager. De håndterede alle vores instrumenter med største forsigtighed. Det havde vi også håbet. De instrumenter har været igennem meget, og de skulle gerne holde mange sæsoner endnu. Vi tog med ud til opbevaringsstedet, hvor vi skulle have vores instrumenter til opbevaring på Amager. Vi vinkede højtideligt farvel til det hele, mens instrumenterne kørte ind i deres lille boks. Det bliver hårdt at undvære de små børn så længe

Imens indrettede vi os i Kødbyen og tog på rehab
Vi tog alle sammen et smut på rehab, mens vores gear var til opbevaring på Amager. Det var faktisk rent nemt at blive clean. Vi købte også en Werner Panthon lampe til det nye øvelokale for de penge vi havde sparet på stoffer. En ny og bedre tid går vi i møde. Det bliver dejligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *