Frokost på Amager – Café Nöa’h

Er du på udkig efter en lækker frokost på Amaager? Så kan du roligt læse med her – jeg vil i dag dagens indlæg komme med en anbefaling til, hvor du kan indtage din frokost i helt unikke omgivelser. Nærmere bestemt hos Café Nöa’h på Islands Brygge, hvor der dagligt serveres lækker og smagfuld frokost. Alt laves naturligvis fra bunden med sæsonernes friske råvarer. Jeg har besøgt Café Nöa’h mange gange, og hver gang er jeg blevet serveret et super lækkert måltid mad med masser af smag og smukke farver. Læs med her – jeg lover dig, at du bliver sulten 😊

Afslappet atmosfære i maritime omgivelser

Det er smukt at besøge Café Nöa’h til en frokost året rundt – uanset om det regner, eller om solen står højt på himlen, er det dejligt afslappende at sidde og kigge ud over vandet. Du kan nemlig nyde din frokost på Amager i allerførste række til vandet og følge med i livet foran caféen, særligt om sommeren er der en nærmest sydlandsk stemning, når de mange besøgende hopper i vandet lige ved siden af restauranten.

Jeg er mange gange kommet alene i cafeen til en hurtig frokost, hvorefter jeg har taget min computer frem for at arbejde og skrive indlæg til min blog. For mig er det noget helt særligt at have vandet og havnemiljøet som kulisse, når de kreative tanker skal nedskrives.   

Toplækker frokost i bedste kvalitet – Frokost på Amager

Når du bestiller en frokost på Cafe Nöa’h kan du altid være sikker på en smagfuld oplevelse med sæsonens friske råvarer. Ofte nyder jeg en håndmad med lækkert pålæg og en iskold, velskænket øl fra et mikrobryghus. Dette r for mig selvforkælelse af allerhøjeste kaliber.

Gå på opdagelse i deres menukort og blev fristet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *