Massage i Vordingborg – Forkæl dig selv

Er livet i overhalingsbanen nogle gange lidt for hårdt? Sådan kan jeg i hvert fald selv have det, og nogle gange er det bare nødvendigt at trække stikket og give sig selv et velfortjent treat. Jeg havde været til møde ned på Lolland. Det var en lang køretur, og køreturen tilbage var sjovt nok lige så lang. Jeg holdte ind i Vordingborg for at få en burger, hvor jeg så den her skønhedsklinik, der tilbyder massage i Vordingborg. Her sad jeg og dyppede mine pommesfritter i remulade, mens jeg pludselig følte mig lidt øm i nakken efter den lange køretur. Jeg beslutterede mig for at gå ind på klinikken Le Luma, som massage-stedet i Vordingborg hed, så snart jeg var blevet færdig med min bruger.

Der var tid med det samme – Massage i Vordingborg
Der var heldigt nok tid med det samme, og jeg blev vist indt til en briks, hvor jeg lagde mig efter at have taget min skjorte og blazer af. Inden da fik jeg lige skrevet til min kæreste, at jeg nok var lidt senere hjemme, da jeg havde besluttet mig for at få en massage her i Vordingborg. ”Go for it”, skrev hun tilbage med en smiley. Hun har altid være fortaler for, at vi skal huske at give hos selv oplevelser, som gør os glade hver især. Det giver mere overskud i hverdagen. Mens jeg fik massage her i Vordingborg og lå med ansigtet ned i briksens læder og min tanker forsvandt stille og roligt, mens jeg mærkede hvordan massøren arbejdede med mine muskler.

Dejlig køretur efter velfortjent afspænding
Efter min spontane massage i Vordingborg føltes den lange køretur nem. Jeg tog ovenikøbet mig selv i at synge med på sangene, som radioen spillede. ”Uptown Girl”, sang jeg mens min tommelfinger rytmisk slog i rattet. Det er vigtigt at give sig selv små oplevelser ud af det blå. Det gør hverdagen sjovere og mere eventyrlig. Og så kan jeg da til hver en tid anbefale massage i Vordingborg. De var dygtige hos Le Luma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *