Brasiliansk voks i København – Lige få busken trimmet

Velkommen til min side spækket med gode manderåd, hvor vi i denne måned skal have et mere intimt ét af slagsen. Som de faste læsere sikkert ved, så er jeg en travl mand, hvor jeg forsøger at prioritere både min karriere og min elskede familie – og ja, i ny og næ skal der også være plads til en øl med gutterne. Og sidst men ikke mindst skal der også være plads til parforholdet, hvor intimiteten skal vedligeholdes. Ellers går man simpelthen død i drift. Derfor har jeg besluttet mig for at få lavet en brasiliansk voks i København, så har jeg i hvert faldt gjort mit for at byde mig selv til. Det skal lige siges, at når jeg får lavet brasiliansk voks i København, så får jeg ikke lavet det hvor som helst. Det skal være ordentligt. Derfor vender jeg ofte tilbage til Revebel, som du kan se her.

Hvad gør det godt for – Brasiliansk voks i København
Ja, hvad gør det egentlig godt for, sådan en brasiliansk voks i København? For mig gør det godt for mange ting. Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg ikke, det er særligt indbydende at se en stor busk, når jeg står foran spejlet. Jeg kan godt forstå, at kvinder synes det er tiltrækkende med et mere trimmet og vedligeholdt underliv. Brasiliansk voks i København er derfor en måde at vise, jeg gerne vil intimiteten med min kone, at det er noget jeg værdsætter. Samtidig bliver jeg også mere selvsikker, da jeg føler mig god tilrette i egen krop, når jeg lige har fået en omgang brasiliansk voks i København.

… men ligner man ikke en lille dreng?
Jo, det må jeg indrømme, at jeg også synes. Lige efter jeg har fået brasiliansk voks i København, synes jeg, det ser lidt underligt. Jeg ved min kone er glad for det, så der er heldigvis en vinding ved det – også lige efter behandlingen. Jeg er selv meget gladere for behåringen, når hårene lige har fået lov at vokse et par centimeter. Hvis du vil gøre en indsats for erotikken i parforholdet, så jeg kan anbefale brasiliansk voks i København hos Revebel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *