Firma teambuilding i København – En sjov dag for alle

Er du på udkig efter inspiration til det næste sociale indslag på arbejdspladsen? Så skal du læse med her. Dagens indlæg skal nemlig handle om, hvad man kan lave på den årlige aktivitetsdag, Her vil jeg gerne slå et slag for en oplevelse vi netop har haft med firma teambuilding i København. En super sjov dag med aktiviteter, hvor alle kunne være med. Læs med her og bliv inspireret til dit næste personalearrangement.

Skræddersyet firma teambuilding i København

Da jeg selv stod overfor at skulle planlægge et socialt indslag overfor teamet her på redaktionen, ville jeg gerne finde å noget lidt anderledes, så vi ikke bare igen endte med at spise frokost på en restaurant og derefter gå hver til sit. Det kan skam også være meget hyggeligt at spise frokost sammen uden for de vante rammer på kontoret, men udbytter er altså begrænset. Jeg gik i gang med at kigge rundt på nettet, og min interesse faldt hurtigt på Team Challenge.

Her var det nemlig muligt at få en skræddersyet firma teambuilding i København, hvor alle kan være med, og hvor fokus netop er på samarbejde, inklusion og godt humør. Fordelen ved teambuilding er, at man netop ser sine kollegaer i nye og uvante situationer og man er fælles om en opgave eller et projekt, som man normalt ikke arbejder sammen om på kontoret og samtidig lærer man sine kollegaer at kende i nye omgivelser.

Hos Team Challenge har du mulighed for selv at komme med inputs til programmet, så aktiviteterne og dagen skræddersyes og tilrettelægges ud fra personalesammensætningen, målet med dagen og specielle ønsker eller behov.

Hvis du er på udkig efter inspiration til aktivitetsdagen på arbejdet, kan jeg kun anbefale dig, at du slår et smut forbi Team Challenge’s hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *