Effektiv akupunktur i Vanløse – Fornyet energi gennem akupunktur

Det er ingen hemmelig at jeg fører et travlt liv – jeg elsker at have travlt. Mit liv består jo hovedsageligt af ting, som jeg godt kan lidt at beskæftige mig med. Jeg har et interessant job, en familie som jeg elsker højt, jeg bor i en skøn lejlighed i hjertet af København – og sidst, men ikke mindst at jeg får lov til at skrive indlæg til jer, kære læsere. Men en gang imellem støder man ind i udfordringer, der kan virke uoverskuelige og i perioder kan energiniveauet svinge. Læs med her og bliv klogere på, hvad jeg har gjort ved det manglende overskud i hverdagen.

Akupunktur i Vanløse – Jeg blev positivt overrasket

Jeg har altid været ret tøvende og forbeholden med alternativ behandling, men efter lange snakke med nogle venner, blev jeg til sidst anbefalet at bestille en tid til akupunktur i Vanløse hos Beauty-Balance. Med en stor portion skepsis fik jeg bestilt en tid i klinikken – jeg var overbevist om, at det ville være spild af tid.

Min kritiske tilgang til behandlingen blev dog hurtigt gjort til skamme. Jeg følte mig med det samme taget godt imod og meget velkommen. Der gik ikke lang tid før jeg allerede følte mig en smule mere afslappet – her var der nemlig ro og plads til at slappe af.

Selve behandlingen foregik med meget små nåle, og behandleren sørgede for, at jeg var helt afslappet, inden selve behandlingen gik i gang. Behandlingen tog ikke lang tid, og jeg kunne allerede mærke en fornyet energi strømme ind over mig, da jeg forlod Beauty-Balance. En energi og et overskud jeg ikke havde haft i lange perioder.

Min skepsis blev virkelig gjort til skamme, og er kun et godt eksempel på, at man ikke skal være bange for at prøve noget nyt en gang imellem. Jeg har i hvert fald langt fra fortrudt min oplevelse med akupunktur i Vanløse ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *