En sjov, men også dygtig tryllekunstner

Du tænker sikker ’ en tryllekunstner til firmafest? Er det ikke for pjattet, det er da kun små børn man kan narre og få til at synes sådan noget er sjovt ’ – Ja så må du faktisk tro om igen. Vi havde nemlig den FEDESTE firmafest med den aller sjoveste tryllekunstner!

Min kollega og jeg havde det virkelig sjovt til vores firmafest sidste lørdag. Til at starte med var det lidt akavet til festen, da vi blev sat sammen med nogen som vi ikke taler så meget med. Men heldigvis kom tryllekunstneren. Han kom faktisk som en ’’ ice breaker ’’ så vi alle sad og skrællede af grin! Nøj hvor var han dog bare sjov.

Peter, som tryllekunstneren nu hed, gik rundt blandt os alle og lavede alle mulige sjove tricks på os. Jeg tror seriøst ikke at der ikke var nogen i salen som græd af grin!

Under middagen kom han igen på! Og nu blev nogle af os hevet op som forsøgskanin – åh nej! MEEEEEEEN … det var simpelthen så sjovt at vi begyndte at melde os frivilligt til at være forsøgs kanin.

Min, tror jeg kan tale på vegne af os alle, oplevelse med tryllekunstneren var simpelthen det fedeste! Dem som har planlagt det har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Det var nemlig pludselig årets fedeste firma-event med tryllekunstneren

Det fedeste er, at da jeg kom hjem google jeg ham for at se nærmere omkring hvad han tilbød! Han kommer nemlig også ud til alle mulige andre slags arrangementer, såsom fødselsdage og konfirmationer! Han ligger i hvert fald i mit baghoved, så hvis nogen spørger mig eller mangler en idé til en anderledes fest så ved jeg i hvert fald godt hvem jeg vil anbefale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *