Sommeren er over os og det er tid til at skifte dæk

Så blev det Maj! Solen skinner, blomsterne springer ud og det er tid til at få vinterdækkene af.

Jeg har længe prøvet at finde et Autoværksted som var tættere på min adresse end det Autoværksted jeg før har brugt i Rødovre. Min ven anbefalede Au2 Service center på Provstevej 1 i Nordvest og jeg lyttede til ham og tog chancen i forgårs. Sikke en service! Helt klart det hurtigste dækcenter i Nordvest.

Mit dæk skifte tog ingen tid og jeg kunne trille videre efter kun 1 times ventetid. Jeg valgte at købe nye sommerdæk da Au2 Service center fortalte mig at mine gamle var slidte og tæt på at være farlige at køre med. Jeg sætter stor pris på en ærlig mekaniker og nu har jeg fundet en indenfor 1 kilometers afstand.

Jeg har nu fortalt alle mine venner og familie omkring Au2 service center og den fantastiske service jeg har modtaget. Næste gang jeg skal købe reservedele eller jeg skal have lavet en reparation på Peugeot’en så vil jeg igen køre til Au2.

Det er vigtigt ikke at køre rundt med vinterdæk hele sommeren da det både slider på dem og på miljøet. Hvis du ikke selv har plads til dem kan jeg varmt anbefale at lave en opbevaringsaftale med dit lokale værksted.

Jeg lavede en aftale med Au2 og nu behøver jeg ikke tænke på opbevaring mere. 

Peugeot’en har det godt og nyder det dejlige solskinsvejr. 
Nu ser jeg meget frem til at køre til Italien til sommer og nyde de nye dæk.

Hvornår får i skiftet til sommerdæk? Og hvem skifter dem for jer?

Jeg kommer ikke til at bruge andre værksteder end Au2 Service Center fra nu af. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre lokal mekaniker end Falah.

Jeg ønsker alle en god sommer og god vind på motorvejen 😉 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *