Hold nu op hvor jeg savner kinesisk wok!

Jeg tror mange savner deres favorit restaurant de her dage. Verden har ændret sig og pga. Corona bliver restauranterne nødt til at holde lukket.
Det samme gælder min elskede China Wok House i Odense. Jeg savner især deres kinesiske buffet! Det er svært at finde autentisk asiatisk mad i Odense men hos China Wok House bliver jeg aldrig skuffet. I mine øjne helt klart den bedste kinesiske restaurant i Odense.

Jeg plejer altid at spise forårsruller indtil jeg ikke kan mere. Min rekord er 12 af de store med oksekød.

Selvom jeg ikke kan spise der nu pga. corona er Jeg så heldig at de stadig leverer Takeaway i hele Odense området.

Man kan dog desværre ikke få leveret en kinesisk buffet 🙂

Hvad savner i mest her under krisen? Caféer, restauranter, biografer eller noget helt andet. 

Jeg savner personligt også meget mit fitness center. Jeg plejede at træne flere gange om ugen og det er svært at forsætte med hjemme. Det var også denne træning der gjorde at jeg kunne gå så meget på China Wok House.
Jeg håber snart at de åbner så jeg kan træne også afslutte træningen med en stor kinesisk buffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *