Vi flytter til Amager

Så er det besluttet, vi flytter til 2300 Amager. Det er sørgeligt at skulle sige farvel til Odense området men min kone har brug for at komme tættere på sit arbejde i København.
Derfor flytter vi efter sommeren til Kastrup på Amager og vores børn glæder sig meget. 


Vi har købt et lille rækkehus i Kastrup og skal flytte i August – vi kan flytte selv og derfor har vi ringet til flyttefirmaet Fagflyt som har adresse i Kastrup. Vi vil meget gerne arbejde med et lokalt flyttefirma og derfor synes vi fagflyt var det bedste valg.

Der findes hundredevis af flyttefirmaer i København og det kan være svært at vælge. Men for os var det vigtigt at de var lokaliseret på Amager.

Selvom vi flytter til sjælland vil vi stadig være øboere – heldigvis 🙂 Vi har hørt meget om sammenholdet på Amager og vi glæder os meget til at møde de lokale. Børnene skal skifte skole så det er de selvfølgelig meget spændte på. Heldigvis flytter vi i sommerferien så de starter til et helt nyt skoleår.
De er klar på nye eventyr og forhåbentlig nye venskaber. Som forældre er man selvfølgelig altid lidt nervøs om det går godt i skolen.

Vi krydser fingre og ser frem til at flytte ind i vores nye rækkehus til sommer. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *