Iphone reparation på Østerbrogade af Østerbro Repair

Jeg havde netop modtaget købet af min splinter nye Iphone, og alt var bare perfekt. Havde længe gået og ventet på at modtage den med posten, så da det endelige ringede på døren med leveringen var det bare med at komme i gang med den.

Samme dag som jeg modtog min nye Iphone skulle jeg ind og besøge min gode ven. Han har netop købt lejlighed i København på Østerbro, nærmere bestemt på Østerbrogade, og nu var det så tid for mig til at komme ind og besøge ham. Vi mødtes nede på Østerbrogade for at gå en lille hyggelig tur i området, og samtidig kunne få handlet ind til aftenens lækre menu. Efter vores tur hvor snakken gik fra alt mellem arbejde, fodbold og en masse andet kom vi tilbage til opgangen, og her var samtalen drejet over på at jeg netop havde modtaget den længe ventede Iphone. Selvfølgelig skulle min ven se dette nye pragteksemplar af en Iphone, og så skete det værst tænkelige. I det jeg tager telefonen op af lommen fumler jeg den ud af hænderne på mig selv, og den ryger direkte ned i fliserne i opgangen med skærmen forrest. Tiden stod stille for mig et øjeblik inden jeg tog fat i telefonen for at vurdere den skade, som var sket, og ganske rigtigt den skulle direkte til iphone reparation. Hele frontskærmen var knust… Sikke noget møg tænkte jeg! Men min ven kendte et sted nede af Østerbrogade ved navn Østerbro Repair. Der havde han tidligere selv fået repareret sin egen telefon. Vi tog med det samme ned til dem for at få min Iphone til reparation. De tog imod min smadrede telefon, og heldigvis fik jeg en melding om at jeg kunne hente den igen om nogle få timer, hvor den ville være færdig fra reparationen.

Efter nogle timer kom vi så tilbage til Østerbro Repair, hvor jeg kunne modtage min Iphone, som igen var så god som ny. Det var perfekt at det kunne gå så hurtigt at få repareret sin Iphone hos Østerbro Repair, og at det samtidig ikke var til at se at den havde været tabt.
Hvis du skulle være lige så uheldig som jeg selv var og står i nærheden af Østerbrogade, så kan jeg kun anbefale dig at få Iphone reparation hos Østerbro Repair. Der er god og hurtig service, og super professionelt arbejde. Læs mere her om Østerbro Repair’s Iphone reparation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *