Garderobekrog af rigtig god kvalitet hos Beslagsmanden

På hjemmefronten er vi netop blevet færdige med et renoveringsprojekt af vores entré og garderobe. Det har været en længere proces at nå igennem det hele, men endelig står vi her på den anden side, og det er simpelthen blevet sublimt. Det er primært mig selv der har stået for det, og det har jeg faktisk været et rigtig fint hyggeprojekt, men det er klart at alt det rod som det skaber, så er det rart endelig at være færdig.

Entré og garderoben er trods alt et rum, hvor der foregår en masse gennem gang af alle personer inklusiv vores hund, og er bestemt ikke en der sviner lidt, og med en hel familie skaber det altså en masse trafik ind og ud rummet. Det har bestemt heller ikke gjort processen hurtigere, men jeg kan rigtig godt lide disse DIY projekter, og hertil er jeg rigtig glad for at købe mine materialer gennem beslagsmanden.dk. Købte bl.a. nogle rigtig stærke og dertil også pæne garderobekroge til at hænge i entreen, hvilket du i øvrigt kan se her. I en familie med mange personer er der også naturligt mange jakker at hænge op, og hos beslagsmanden kunne jeg få den perfekte garderobekrog, som både er af super kvalitet og samtidig har en rigtig god pris. Generelt synes jeg priserne samt kvaliteten er rigtig god hos beslagsmanden.dk, hvilket også er en af flere grunde til at jeg foretrækker at handle der.

Har også brugt beslagsmanden til andre små og større projekter i vores hus og have. Udover garderobekrog købte jeg også fornyligt møbelhjul i gummi derinde. Disse skulle bruges til et flytbart mini-bord med indbygget hylder, som også skulle stå i vores entre, men fordelen ved at få disse møbelhjul under er så at det er lettere at flytte rundt på til andre rum, samt at komme lettere til ved fx rengøring. Personligt foretrak jeg møbelhjulene i gummi, da jeg vi i renoveringen har fået lagt flisegulv i entreen og garderoben.
Vil til hver en tid anbefale beslagsmanden, hvis du ligesom mig er vild med diverse projekter i hjemmet. Du kan evt. se de møbelhjul i gummi jeg købte ved at klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *