Køb af nye briller hos Bak Optics

Da jeg har meget dårligt syn, har jeg siden tidernes morgen brugt briller. Jeg har aldrig været særligt glad for dem, udover de praktiske grunde. Når jeg har handlet briller, har jeg som regel gået med hvad der var “in” på det tidspunkt. Det var for at ikke skulle virke helt kikset, men dog aldrig haft den store success med at finde noget jeg syntes klædte mig. Mit gamle par briller havde desværre fået nogle ridser i glasset for et par uger tilbage, da jeg var gået ind i en hylde. Det var til at leve i med i en kort periode, men på længere sigt var det bare ikke holdbart.

En af mine gode venner, som selv går med briller, kendte alt for godt til min utilfredshed og anbefalede mig at prøve at gå til Bak Optics i Hellerup. Jeg kunne ikke rigtig forstå, hvorfor der skulle være den store forskel, men lyttede dog til ham og vi tog sammen derned. En uge inden vi tog derned, ringede vi dog ind og fik bestilt en gratis synsprøve. Da vi ankom blev vi taget varmt imod og vi kom hurtigt og smertefrit igennem synsprøven.

Efterfølgende så vi, og prøvede, nogle forskellige brillestel til mænd. De havde et stort udvalg af moderne stel, som vi stod og legede lidt med. Da jeg havde brokket mig lidt over briller ikke klædte mig under synsprøven, kom en medarbejder over og prøvede hjælpe med at finde noget der ville passe godt til mig. Jeg må indrømme hun gjorde et fremragende stykke arbejde, for har aldrig  været så tilfreds med et stel, som det hun fandt til mig. Jeg købte uden større eftertanke, da jeg som sagt manglede et nyt sæt briller snarest muligt. Omtrent en uge efter, var mine nye briller klar til afhentning. Da jeg kom over butikken fik jeg prøvet dem for første gang. Jeg må indrømme jeg var yderst tilfreds. Styrken passede langt bedre end før, og fik med progressiv glas, så jeg har et læsefelt. Ydemere er det langt det bedst passende stel jeg nogensinde har haft, og syntes faktisk de klæder mig.

Jeg har været rigtig glad for Bak Optics, og anbefaler dem til enhver anden der leder efter en optiker med god erfaring og service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *